Adatkezelési tájékoztató

plug-free-img.png

A weboldalt üzemeltető WOLF-Team Vill Kft. elkötelezett a weboldal látogatói, ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében és kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását.

A személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

A weboldal látogatója (továbbiakban: Felhasználó) a weboldal meglátogatásával, megnyitásával és használatával egyidejűleg mindenféle korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja a jelen adatvédelmi tájékoztatóban foglalt rendelkezéseket.

A megadott személyes adatokat a vonatkozó hatályos jogszabályoknak eleget téve, körültekintéssel, és szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá.

A megadott személyes adatait harmadik fél részére nem adjuk át, csak ha a Szolgáltatás jellege miatt, annak teljesítésével kapcsolatosan és mindenkor az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján.

Adatkezelő:

Az adatkezelő a wolfteamvill.hu internetes oldalt üzemeltető WOLF-Team Vill Kft. (a továbbiakban: „Szolgáltató/Üzemeltető”)

WOLF-Team Vill Kft.

Székhely: 4069 Egyek, Petőfi S. utca 46.
Adószám: 26786052-2-09
Cégjegyzék szám: 09-09-030872
Képviseli: Farkasné Ecsedi Andrea ügyvezető-tulajdonos

E-mail: wolfteamvill@gmail.com

Ide jön a hivatalos GDPR kompatibilis Adatkezelési tájékoztató cégre szabott szövege!!!!

Családi házak, ipari létesítmények, közületi épületek, elosztószekrények villamoshálózatának kiépítése, bővítése, felújítása, karbantartása.

Scroll to Top